Ο ειδικος στο ηλεκτρονικο καταστημα

κολυμπα στα βαθειά
Νέα Έκδοση CS-Cart 4.3.1 - Κωδικός Σφαίρα!
Αξιολόγηση Χρήστη: / 0
ΧείριστοΆριστο 

Αρχές Μαΐου Παρουσιάστηκε η νέα και πολυαναμενόμενη έκδοση του δημοφιλούς λογισμικού ηλεκτρονικού εμπορίου CS-Cart. Βρισκόμαστε στην έκδοση 4.3.1 και μεγάλες αλλαγές έχουν συμβεί κάτω από το "καπό της μηχανής"!

Οι βασικότερες αλλαγές αφορούν την ταχύτητα του CS-Cart, τόσο στο μέρος του επισκέπτη όσο και στο διαχειριστικό. Είναι πλέον κατά πολύ γρηγορότερο του προκατόχου του αφού μεγάλες αλλαγές έγιναν στον κώδικα ώστε να βελτιωθεί ο τρόπος με τον οποίο γίνονται τα ερωτήματα στη βάση δεδομένων για κάθε άνοιγμα σελίδα αναζήτηση προϊόντος, εκτέλεση φίλτρων κλπ.

Ειδικότερα 4 βασικά κομμάτια είναι υπαίτια για την βελτίωση της ταχύτητας:

  • Τα SQL query (ερωτήματα στη βάση δεδομένων) γίνανε optimiιzed για την αναζήτηση και το φιλτράρισμα προϊόντων.

  • Το Optimized caching κάνει την αναζήτηση γρηγορότερη, όταν καλείται η ίδια αναζήτηση ξανά. Επίσης οι σελίδες του επισκέπτη φορτώνουν γρηγορότερα στη δεύτερη επίσκεψη γιατί η έκδοση 4.3.1 αποθηκεύει στην προσωρινή του μνήμη (cache) το περιεχόμενο κατά την πρώτη επίσκεψη. Αυτό σημαίνει ότι εφόσον όλες οι σελίδες του καταστήματος αποκτήσουν έστω και μία επίσκεψη, θα είναι πλέον πιο γρήγορες στη φόρτωση, αφού θα ανακαλούνται από την προσωρινή μνήμη και όχι από τη βάση δεδομένων. Αυτό σημαίνει επίσης και μικρότερο φόρτο στη αναζήτηση στη βάση δεδομένων, ένα σημείο όπου τα περισσότερα καταστήματα με πολλά χαρακτηριστικά και φίλτρα υποφέρουν.

  • Το CS-Cart 4.3.1 υποστηρίζει πλέον και την Alternative PHP Cache. Η τεχνολογία αυτή επιταχύνει τα PHP scripts στο σερβερ. Ακόμη και αρκετά καλά optimized optimized websites φορτώνουν με μια καθυστέρηση λόγω του χρόνου που απαιτείται για την εκτέλεση των PHP scripts. Η APC cache διορθώνει αυτή την καθυστέρηση.

  •  Ο κώδικας JavaScript μετακινήθηκε στο τέλος της σελίδας, ώστε ο κώδικας της να μην καθυστερεί τη φόρτωση της σελίδας. Έτσι οι σελίδες του καταστήματος φορτώνουν πολύ πιο γρήγορα στην πρώτη επίσκεψη και τα αποτελέσματα στο Google Page Speed είναι πολύ καλύτερα αφού αυτό αποτελούσε έναν παράγοντα για χαμηλή βαθμολογία

Βελτίωση Λειτουργικότητας

Αλλά και στο μέρος της λειτουργικότητας έχουμε αρκετές σοβαρές βελτιώσεις και προσθήκες. Χάρη στην προσφορά της φανατικής κοινότητας του CS-Cart, κατά την διάρκεια του beta testing διορθώθηκαν πάνω από 150 bugs.

Αναφερόμαστε στα σημαντικότερα:

1. Προσθήκη του Νέου Blog Addon

Ένα αρκετά εύκολο και πολύ χρήσιμο πρόσθετο αφού πλέον το περιεχόμενο παίζει έναν πολύ σημαντικό ρόλο και κάνει τη διαφορά και από πλευράς κατάταξης στο Google αλλά και από πλευράς πληροφόρησης του χρήστη.


Έτσι μπορείτε με το Blog Addon να δημιουργήσετε ένα πλήρες λειτουργικό Blog μέσα στο κατάστημά σας και να κρατήσετε τους πελάτες πάντα ενημερωμένους για νέες κυκλοφορίες, συμβουλές, προσφορές και νέα γενικότερα.

CS-Cart blog addon

2. Bestsellers & Προϊόντα σε Προσφορά Add-ons

Μία νέα λειτουργικότητα σας επιτρέπει να παρουσιάσετε παρόμοια προϊόντα στη σελίδα του προϊόντος. Προστέθηκε επίσης η δυνατότητα να μπορεί κανείς να δημιουργεί ξεχωριστές σελίδες για όλα τα Bestseller, τα Νέα Προϊόντα, τα Προϊόντα σε Έκπτωση και τα Προϊόντα με ειδική Προσφορά.


Όταν δημιουργείτε μία λίστα με παρόμοια προϊόντα, μπορείτε να ορίσετε ένα εύρος τιμής για να εμφανίζονται μόνο παρόμοια Προϊόντα μέσα σ αυτό το εύρος. Μπορείτε επίσης να ορίσετε η λίστα να περιέχει παρόμοια προϊόντα από την ίδια κατηγορία είτε συμπεριλαμβανομένων των υποκατηγοριών είτε όχι. Τέλος μπορούν τα προϊόντα χωρίς απόθεμα να αποκλειστούν από τη λίστα αυτή.

bestsellers και παρόμοια Προϊόντα

Άλλες Βελτιώσεις

Μερικές ακόμη βελτιώσεις έχουν γίνει γενικά σε όλο του λειτουργικό, όπως χρήση pills αντί για tabs στο διαχειριστικό, για παράδειγμα στην οθόνη διαχείρισης του προϊόντος, Καλύτερη πλοήγηση, πιο εύκολο Checkout, το δικό σας layout ανα σελίδα πλέον (αλλαγή ακόμη και σε header footer σε κάθε σελίδα διαφορετικά) για καλύτερες landing pages και τέλος πιο εύχρηστο Upgrade Center για τις μελλοντικές όμως αναβαθμίσεις σας (από την 431 προς τις μελλοντικές εκδόσεις).

 

Πώς να πάρετε το CS-Cart 4.3.1

Αν έχετε ήδη μια άδεια και μια ενεργή συνδρομή αναβάθμισης, κατεβάστε τα προσωπικό σας πακέτο εγκατάστασης από την περιοχή αρχείων στο λογαριασμό σας στο Help Desk. (εφόσον έχετε αγοράσει άδεια απευθείας από την CS-Cart).

Μπορείτε επίσης να κατεβάσετε μία δοκιμαστική έκδοση από το www.cscart.biz


Aν δεν είστε κάτοχος CS-Cart, μπορείτε να αγοράστε μια εμπορική άδεια για να χαρείτε όλα τα χαρακτηριστικά και την υποστήριξη μας. Πριν αγοράσετε μια άδεια χρήσης, μπορείτε να δοκιμάσετε το CS-Cart ή Multi-Vendor δωρεάν για 30 ημέρες. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το CS-Cart δωρεάν, ακόμη και μετά τις 30 ημέρες, αλλά θα έχετε πρόσβαση μόνο σε ένα περιορισμένο σύνολο χαρακτηριστικών.


Αναβάθμιση

Σημαντικό: Η αναβάθμιση θα είναι διαθέσιμη από την επόμενη εβδομάδα. Θα πρέπει να περιοριστεί ο αριθμός των downloads των πακέτων αναβάθμισης μέσα στις πρώτες λίγες ημέρες για να αποφευχθεί η υπερφόρτωση του διακομιστή τη CS-Cart.

Ιδιοκτήτες Άδειας, με ενεργό αναβάθμιση συνδρομές έχουν δύο επιλογές για την αναβάθμιση από 4.0.1 και υψηλότερα σε 4.3.1:
- Κέντρο Αναβάθμισης. Πηγαίνετε στο admin panel σας, Διαχείριση → κέντρο αναβάθμισης, και κάντε κλικ στην επιλογή Λήψη.
- Αποθηκευση και Εισαγωγή. Για να αναβαθμίσετε από CS-Cart 3.0.6 και νωρίτερα (εκτός της Community έκδοσης) στην τρέχουσα έκδοση του CS-Cart 4.3.1 πρώτα κάνετε εγκατασταση σε νεο φάκελο και μετά εισάγετε το παλιό κατάστημά σας.

 

 

 

Skroutz xml για CS-Cart

Αγοράστε στη χαμηλότερη τιμή, το xml για Cs-Cart και μπείτε στο Skroutz.gr και στο BestPrice.gr 

Ειδικά φτιαγμένο για Cs-cart συμβατό και με τα 2 Site με αλλα προϊόντα στο κάθε ένα1

Μόνο 55 ευρώ + ΦΠΑ!

eShop στο Facebook

Και τώρα κατάστημα μέσα στο Facebook. Δείτε τη λύση μας με Cs-Cart, στημένη σε Facebook.

Ένα πλήρες ηλεκτρονικό κατάστημα μέσα στο Facebook.

Με 150€ + ΦΠΑ!

Greeklish στο Url

Μία βελτίωση στον Κώδικα του Cs-Cart (σε όλες τις εκδόσεις) όπου πλεον είναι δυνατό να δημιουργούνται greeklish στην διεύθυνση url από τον τιτλο του προϊόντος αυτόματα!!

Όχι πια Seo url με το χέρι!

Αξία 25€ + ΦΠΑ.

CS-Cart template design

Αν θέλετε μόνο τη δημιουργία ενός δικού σας template για το ηλεκτρονικό σας κατάστημα cs-cart, τότε μπορείτε να αγοράσετε την υπηρεσία Cs-Cart template design.

Μάθετε πως μπορείτε να το αποκτήσετε

Από 350€ + ΦΠΑ

 

Your are currently browsing this site with Internet Explorer 6 (IE6).

Your current web browser must be updated to version 7 of Internet Explorer (IE7) to take advantage of all of template's capabilities.

Why should I upgrade to Internet Explorer 7? Microsoft has redesigned Internet Explorer from the ground up, with better security, new capabilities, and a whole new interface. Many changes resulted from the feedback of millions of users who tested prerelease versions of the new browser. The most compelling reason to upgrade is the improved security. The Internet of today is not the Internet of five years ago. There are dangers that simply didn't exist back in 2001, when Internet Explorer 6 was released to the world. Internet Explorer 7 makes surfing the web fundamentally safer by offering greater protection against viruses, spyware, and other online risks.

Get free downloads for Internet Explorer 7, including recommended updates as they become available. To download Internet Explorer 7 in the language of your choice, please visit the Internet Explorer 7 worldwide page.

Στο site μας χρησιμοποιούμε Cookies για στατιστικούς λόγους, κανένα προσωπικό στοιχείο δεν συλλέγεται ή αποθηκεύεται. Μάθετε περισσότερα εδώ.

continue