Ο ειδικος στο ηλεκτρονικο καταστημα

κολυμπα στα βαθειά
Νέα έκδοση του CS-Cart 3.0.4
Αξιολόγηση Χρήστη: / 0
ΧείριστοΆριστο 

Η νέα έκδοση του CS-Cart 3.0.4 Professional Edition περιλαμβάνει κυρίως διορθώσεις σφαλμάτων και βελτιώσεις για το υπάρχον CS-Cart. Οι πιο αξιοσημείωτες αλλαγές περιλαμβάνουν την εκ νέου δυνατότητα να αποθηκεύει τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας, η ενημερωμένη βάση δεδομένων GeoIP, και τα τελευταία add-ons για τις Υπηρεσίες Twigmo και Searchanise.

Ως συνήθως, το υπάρχον CS-Cart 3.0.x μπορεί να αναβαθμιστεί στην έκδοση 3.0.4 μέσω του Κέντρου Αναβάθμιση στο CS-Cart admin panel. Η CS-Cart έχει περιορίσει τον αριθμό των downloads αναβάθμισης μέσα στις πρώτες λίγες μέρες, οπότε αν δεν μπορείτε να δείτε την αναβάθμιση διατίθεται σε CS-Cart admin panel σας, καντε λιγο υπομονη. Επίσης, όλοι οι ιδιοκτήτες μίας έγκυρης άδειας μπορείτε να κατεβάσετε το πακέτο διανομής 3.0.4 από τη σελίδα "περιοχή αρχείων" (FIle Area) σto λογαριασμό σας στο Help Desk της CS-Cart εφόσον συνδεθείτε.

Μια Σύντομη Περιγραφή του CS-Cart 3.0.4 Professional Edition

Εξελιγμένα Εργαλεία Μάρκετινγκ και Προώθησης

Αυξήστε τις πωλήσεις σας από διαφημιστικά προϊόντα σας με τη βοήθεια των ισχυρών banner διαχείρισης με τα οποία έχετε τη δυνατότητα να προσφέρετε επιπλέον εκπτώσεις σε όλο τον κατάλογό σας και ιστοσελίδες στο διαδίκτυο. Προσέλκυση νέων πελατών με την ανταλλαγή εκπτωτικών κουπονιων και με αποστολή δωροεπιταγών που εξαργυρόνονται μόνο στο ηλεκτρονικό κατάστημά σας και να αναλύετε την επιτυχία με τη βοήθεια των ισχυρών και των στατιστικών εκθέσεων.

Ευέλικτος σχεδιασμός επεξεργασίας

Το CS-Cart είναι εφοδιασμένο με ένα ισχυρό μπλοκ διευθυντής WYSIWYG, το οποίο σας δίνει τεράστιες δυνατότητες στη διαμόρφωση της εμφάνισης και την αίσθηση του καταστήματός σας. Δεν χρειάζεται να επεξεργαστείτε μια γραμμή κώδικα, απλά μετακινήστε τα μπλοκ για να δημιουργήσετε τον μοναδικό σχεδιασμό σας.

Πρόγραμμα Συνεργασίας ηλεκτρονικού εμπορίου

Με το CS-Cart μπορείτε να ξεκινήσετε ένα πλήρως εξοπλισμένο πρόγραμμα θυγατρικών που θα σας επιτρέψει να προωθήσετε τα προϊόντα σας όχι μόνο με τον κλασικό τρόπο, αλλά και μέσω ενός δικτύου των θυγατρικών σας που παίρνουν προμήθεια για τις πωλήσεις που πραγματοποιούν.

Πραγματικός Εντοπισμός και Διεθνοποίηση

Το CS-Cart 3.0.4 Professional Edition έχει ήδη μεταφραστεί σε 8 γλώσσες και σας επιτρέπει να στοχεύσετε σε περισσότερους ενδεχόμενους πελάτες. Εάν η απαιτούμενη γλώσσα λείπει, μπορεί να προστεθεί με τη βοήθεια της λειτουργίας μετάφρασης ή με την εισαγωγή αρχείου CSV.

Ένα σύνολο τοπικών ρυθμίσεων, συμπεριλαμβανομένης μιας περιοχής με συγκεκριμένο νόμισμα, με το δικό του ρυθμό converstion, τη γλώσσα και τα μέτρα που μπορούν να οριστούν. Η εντόπιση μπορεί να χρησιμοποιηθεί περαιτέρω για τον έλεγχο της πρόσβασης των προϊόντων, μεθόδων μεταφορικων, πιστωτικές κάρτες, τοποθεσίες, κ.λπ.

Αυτόματος Έλεγχος Αποθεμάτων

Το CS-Cart 3.0.4 Professional Edition έχει πλήρως αυτοματοποιημένο έλεγχο της απογραφής. Αυτο σημαίνει ότι ο κατάλογος ενημερώνεται σύμφωνα με την κατάσταση των παραγγελιών των προϊόντων (για παράδειγμα, να μπορεί να μειωθει το αποθεμα σε μια αγορα, να αυξηθει σε μια ακύρωση κλπ). Εάν το απόθεμα για κάποιο προϊόν είναι κάτω από το καθορισμένο όριο, τοτε κοινοποιειται στο τμήμα πωλήσεων σας με e-mail ειδοποίηση χαμηλου αποθεματος.

Επίπεδα μελών και δικαιώματα πρόσβασης

Τα επίπεδα μέλους, χρησιμοποιούνται για τον έλεγχο της πρόσβασης των πελατών στα προϊόντα και τις κατηγορίες,τα μεταφορικά και τους τρόπους πληρωμής, καθώς και για ειδικές τιμές (πχ χονδρική). Είναι επίσης εύκολο να ρυθμίσετε τα δικαιώματα για το προσωπικό σας και να τους επιτρέψετε την πρόσβαση σε ορισμένες σελίδες στο admin panel σας ωστε να διαχειριζονται μόνο προϊόντα, παραγγελίες, κλπ.

Τυχαιοι αγοραστές ή πιστοί πελάτες

Όσα περισσότερα μπορείτε να παρέχετε στους πελάτες σας, τόσο πιο πιθανό είναι ότι θα επιστρέψει στο κατάστημά σας. Το CS-Cart περιλαμβάνει ένα σύστημα μπόνους αλλα΄και πόντους ανταμοιβής για την αύξηση της εμπιστοσύνης των πελατών σας. Χρησιμοποιήστε όλη τη δύναμη του ενσωματωμένου ενημερωτικού δελτίου (Newsletter) για να ενημερώσετε τους πελάτες σας για τις νέες αφίξεις, τις ειδικές προσφορές, κλπ.

Σύστηματα επιστροφής Προϊόντων

Μπορείτε να προσαρμόσετε πλήρως κάθε πτυχή του συστήματος επιστροφής, συμπεριλαμβανομένων των λόγων και των δράσεων.

Οι πελάτες μπορούν να συνδεθούν με τους σελίδα του Λογαριασμού τους, για την αποστολή ενός αιτήματος επιστροφής και θα ενημερωθούν με email όταν είναι σε επεξεργασία αυτό το αίτημα. Μπορείτε να προσφέρετε επιστροφή χρημάτων, αντικατάσταση είδους, πιστωτικό υπόλοιπο, και άλλα.

Μαζική Εισαγωγή/Εξαγωγή Προϊόντων

Είναι εύκολο να εισαχθούν τα υπάρχοντα προϊόντα σας στο CS-Cart, χρησιμοποιώντας τους οδηγούς εισαγωγής. Μπορείτε να εισάγετε τις παραγγελίες, τα προϊόντα, τις κατηγορίες, τις εικόνες από ένα αρχείο CSV. Μπορείτε επίσης να εξάγετε αυτα τα στοιχεία στο Excel .

Πολλαπλές Εικόνες προϊόντος

Ανεβάστε έναν απεριόριστο αριθμό φωτογραφιών των προϊόντων και να τα εμφανίζετε στο κατάστημά σας, όπως μια συλλογή φωτογραφιών.Οι μικρογραφίες των φωτογραφιών θα δημιουργηθούν αυτόματα. Ο επισκέπτης μπορεί να κάνει κλικ σε μια φωτογραφία για να την μεγεθύνει, σε ένα αναδυόμενο παράθυρο ή σε ένα παράθυρο στυλ lightbox.


Σημαντικό: Η έκδοση του CS-Cart 3.0.4 Professional Edition (όπως και όλες οι εκδόσεις 3.0.x) προς το παρόν διαθέτει ΜΟΝΟ ένα (1) εικαστικό θέμα .

 

Skroutz xml για CS-Cart

Αγοράστε στη χαμηλότερη τιμή, το xml για Cs-Cart και μπείτε στο Skroutz.gr και στο BestPrice.gr 

Ειδικά φτιαγμένο για Cs-cart συμβατό και με τα 2 Site με αλλα προϊόντα στο κάθε ένα1

Μόνο 55 ευρώ + ΦΠΑ!

eShop στο Facebook

Και τώρα κατάστημα μέσα στο Facebook. Δείτε τη λύση μας με Cs-Cart, στημένη σε Facebook.

Ένα πλήρες ηλεκτρονικό κατάστημα μέσα στο Facebook.

Με 150€ + ΦΠΑ!

Greeklish στο Url

Μία βελτίωση στον Κώδικα του Cs-Cart (σε όλες τις εκδόσεις) όπου πλεον είναι δυνατό να δημιουργούνται greeklish στην διεύθυνση url από τον τιτλο του προϊόντος αυτόματα!!

Όχι πια Seo url με το χέρι!

Αξία 25€ + ΦΠΑ.

CS-Cart template design

Αν θέλετε μόνο τη δημιουργία ενός δικού σας template για το ηλεκτρονικό σας κατάστημα cs-cart, τότε μπορείτε να αγοράσετε την υπηρεσία Cs-Cart template design.

Μάθετε πως μπορείτε να το αποκτήσετε

Από 350€ + ΦΠΑ

 

Your are currently browsing this site with Internet Explorer 6 (IE6).

Your current web browser must be updated to version 7 of Internet Explorer (IE7) to take advantage of all of template's capabilities.

Why should I upgrade to Internet Explorer 7? Microsoft has redesigned Internet Explorer from the ground up, with better security, new capabilities, and a whole new interface. Many changes resulted from the feedback of millions of users who tested prerelease versions of the new browser. The most compelling reason to upgrade is the improved security. The Internet of today is not the Internet of five years ago. There are dangers that simply didn't exist back in 2001, when Internet Explorer 6 was released to the world. Internet Explorer 7 makes surfing the web fundamentally safer by offering greater protection against viruses, spyware, and other online risks.

Get free downloads for Internet Explorer 7, including recommended updates as they become available. To download Internet Explorer 7 in the language of your choice, please visit the Internet Explorer 7 worldwide page.

Στο site μας χρησιμοποιούμε Cookies για στατιστικούς λόγους, κανένα προσωπικό στοιχείο δεν συλλέγεται ή αποθηκεύεται. Μάθετε περισσότερα εδώ.

continue