Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Dvs στην WebWorld Expo

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

wwe1

Για δυο μέρες είχαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε από κοντά όσους ενδιαφέρθηκαν για το CS-Cart αφού το περίπτερο μας στην Web World Expo στο Ζάππειο ήταν αποκλειστικά αφιερωμένο σ΄αυτό.

 Μιλήσαμε από κοντα με πολλούς επαγελματίες που ψάχνουν να βρουν μια οικονομική λύση για να εισέλθουν στον κόσμο του ηλεκτρονικού εμπορίου και βέβαια είχαμε την ευκαιρία αν δούμε από κοντά και πολλούς πελάτες μας που ήδη χρησιμοποιούν το CS-Cart αλλα ήθελαν να ενημερωθούν για τις νέες εκδόσεις Ultimate και Multi Vendor αλλά και τις εξελίξεις και τις νέες τάσεις στο χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου.

Καθημερινά από τις 11 το πρωι μέχρι τις 20.00 το απόγευμα το Σαβαβτοκύριακο 9 & 10 Μαρτίου, είχαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε εκατοντάδες ενδιαφερόμενους και θεωρούεμ ότι η έκθεση αυτή εκπλήρωσε το σκοπό της.

Ευχαριστούμε όλους για το ενδιαφέρον και το χρόνο που διαθέσαν για να γνωρίσουν το CS-Cart και τις υπηρεσίες μας. Μας βοήθησε να αποφασίσουμε ότι και την επόμενη φορά θα δώσουμε το παρών ακόμη πιο δυνατά.

Ακολουθούν μερικές φωτογραφίες από την έκθεση.

 

 

Διαβάστηκε 2624 φορές
Fotis

Τελευταία άρθρα από τον/την Fotis

Στο site μας χρησιμοποιούμε Cookies για στατιστικούς λόγους, κανένα προσωπικό στοιχείο δεν συλλέγεται ή αποθηκεύεται. Μάθετε περισσότερα εδώ.

continue